Klipp & färg

Det går många olika trender i färg/klipp. Viktigast är att man själv känner igen sig. Frisyren/ färgen ska passa till personlighet, hur mycket tid man är villig att lägga på sin frisyr samt vad man passar i till ansiktsform och hudton. Vi hjälper dig!

Vi vill så klart göra din färg så nära ditt önskemål som möjligt. Dock finns det ibland hinder: Om du vill ha en onaturlig färg som t ex grått, blått, lila, rosa m.m måste håret blekas pappersvitt samt bra att veta att såna färger inte är lika hållbara. – Är du mörkhårig är det svårt att få det blondt, speciellt om det är färgat så. Hårets pigment går från rött, orange till gult innan blondt och måste i såna fall göras i flera steg. Det kostar pengar och tar lång tid samt måste hårets kvalitet vara ok.  – bilder visar ibland hårfärger i speciella ljus och kan va svårt att få till i verkligheten. Vissa färgningar tar alltså tid att göra och vi måste ta betalt för vårat hantverk och de timmar det tar.

För oss är det viktigt att veta Ditt hårs historik. Tex ett långt hår har varit med om en massa saker så för bästa resultat låt oss veta ( inte bara senaste färgningen.)

I bland måste man ”rensa” ett hår innan färgning. Silvershampoo, färgbomber, mycket stylingprodukter, bad i bassänger, saltvatten,  samt koppar/mineraler/kalk i vattnet kan ge beläggningar som kräver en rensning. Rensningen ger ett blankare och friskare intryck samt vid färgning får man fram finare nyanser på håret. En utrensning ska sitta 20-45 min.

Är du med på detta så lovar vi ett fint resultat. Salong Chess – Din Frisör i Halmstad