Konsultation

Konsultation Brud/ Bal/ Fest
I samband med konsultation innan bröllop/ bal fest/ make up frisyr betalar du deposition som senare dras ifrån på priset ”dagen det gäller”.
Brud/Bal/Fest: Du kommer med tvättat och torkat hår och vi testar lite provisoriskt några olika stilar eller den stil du vill ha.
Make up: Vi kollar dina färger på skuggor, läppstift/glans samt lite annat smått o gott. Du kan då komma med mascara på och det gör inget om du redan har en bas lagd med Foundation men vi ser till vad som passar Dig.

Konsultation för Frisyrändring/ Färgförändring m.m . När du är osäker på vad du passar i för frisyr, färg eller något annat.

Viktig info 1:

Vi följer läkemedelsverkets rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar samt permanenter. Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag. Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Viktig info 2:

Om du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök, i följande fall:

-Om du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.

– Om du har egen brunn eller badat i pool.

– Om håret ändrat färg/textur efter utlandsresa.

– Om Du har använt dig av färgbomber/ färginpackningar, särskilt Revlon.

– Om Du har använt sprayblond eller växt/ekofärg i ditt hår, t ex Henna.

– Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

Det är viktigt att Du hör av dig om något av dessa påstående stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök. I bland behöver håret rensas innan behandling för att få bästa resultat, annars blir det som ” att måla väggar utan förarbete, spacklel” och färgen kan bli annorlunda och inte hållbar.

Vid Avbokning: Ring Tel: 072-21 12 017 eller gå via ditt bokningsmail. Vi debiterar 50% av behandlingspriset om inte avbokning skett 24 h innan. Vid långbehandling som tex färgning gäller 48h. Om vi inte svarar: tala in namn och vilken tid det gäller. Vi har avsatt en tid för dig och såklart går vi minus om inte du dyker upp. Va vänlig respektera det, vilket oftast görs såklart:)

Presentkort finns att köpas. Gäller 1 år från och med inköpstillfället.

KONTANTFRI SALONG