Bröllop, Bal och Fest: Hår och Make Up

Silverpaketet: Håruppsättning med inga eller enklare accessoarer som spännen, enkel tiara m.m. För dig som ska stå Brud, va Balens drottning eller gå på Fest. Ingår Frukt/Gottefat samt en mousserande dryck.

Guldpaketet: Håruppsättning med tiara/krona och slöjaFör dig som ska stå Brud eller speciell tillställningIngår Frukt-/Gottefat samt en mousserande dryck.

Make Up Bröllop, Bal och Fest : Make Up för det lilla extra då du vill ha det hållbart samt i färger du trivs i. Contouring och Lösfransar vid önskemål. Vi träffar Dig gärna innan för en konsultation.

Make Up Dag-/Kväll: Du väljer Dags- eller lättare Kvälls Make Up. Vi väljer färger utefter vad du trivs-/ passar i. Ingår inte contouring eller lösfransar

Tvätt, Fön samt liten Styling. Lyxa till både vardag som fest. (utan spännen, ingen uppsättning) Gäller inte Brud/ Balfrisyr

Viktig info 1:

Vi följer läkemedelsverkets rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar samt permanenter. Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag. Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Viktig info 2:

Om du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök, i följande fall:

-Om du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.

– Om du har egen brunn eller badat i pool.

– Om håret ändrat färg/textur efter utlandsresa.

– Om Du har använt dig av färgbomber/ färginpackningar, särskilt Revlon.

– Om Du har använt sprayblond eller växt/ekofärg i ditt hår, t ex Henna.

– Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

Det är viktigt att Du hör av dig om något av dessa påstående stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök. I bland behöver håret rensas innan behandling för att få bästa resultat, annars blir det som ” att måla väggar utan förarbete, spacklel” och färgen kan bli annorlunda och inte hållbar.

Vid Avbokning: Ring Tel: 072-21 12 017 eller gå via ditt bokningsmail. Vi debiterar 50% av behandlingspriset om inte avbokning skett 24 h innan. Vid långbehandling som tex färgning gäller 48h. Om vi inte svarar: tala in namn och vilken tid det gäller. Vi har avsatt en tid för dig och såklart går vi minus om inte du dyker upp. Va vänlig respektera det, vilket oftast görs såklart:)

Presentkort finns att köpas. Gäller 1 år från och med inköpstillfället.

KONTANTFRI SALONG