Färg

För att få veta Ditt pris: Gå in på Boka Online. Där trycker du in din hårlängd/ tjocklek/ samt färgbehandling så får du ett prisförslag. De priser som visas nedan är endast frånpris på tunt kort hår utan klipp.

Gå in på BOKA för att kolla upp rätt pris för rätt hårlängd/tjocklek.

Färg Utväxt

inga slingor, en färg på utväxt max 2cm

Färg Utväxt Helblekt/ Helblond

inga slingor, blekning eller ljusfärg på en utväxt max 2cm

Färg Helfärg

en färg över hela hårets längd.

Färg Helblekt/ Helblond

helblondera / ljusfärga utan att slinga. Gäller endast naturliga hår som inte är mörkare i sig självt än mellanblond.

Nyansering

enbart, ej i annan färgbehandling:

Slingor endast utan klipp

Sling Foliesling

folieslingor 1-2 nyanser.

Sling Kreativ

varvat färg, utväxt o folie.

MiniFix

*Olaplex är revolutionerande då det sammanlänkar hårets viktigaste bindningar och stärker håret. Finns både som kur på salongen och i shampoo, conditioner, fuktcreme samt kur för hemmabruk.
*Nyansering ger en fin ton på färgen efter blekning. Det är en lättfärg som tvättas ur efter hand och en viss del kan bli kvar på håret. Va noga med att sköta håret så håller den bäst- inte utsätta håret för–>för varma stylingtänger eller direkt solljus. Underhåll med bra shampoo och conditioner.
*Avfärgning gör man i vissa fall då man önskar att få bort den nyans som finns i håret och/eller för att fixa en annan nyans lättare.
*Utrensning gör man då håret känns annorlunda, ändrad textur eller missfärgat av poolvatten, vatten med låg vattennivå, egen brunn, färgbomber och annat som kan ”sätta sig” i håret.

 

Viktig info 1:

Vi följer läkemedelsverkets rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar samt permanenter. Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag. Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Viktig info 2:

Om du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök, i följande fall:

-Om du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.

– Om du har egen brunn eller badat i pool.

– Om håret ändrat färg/textur efter utlandsresa.

– Om Du har använt dig av färgbomber/ färginpackningar, särskilt Revlon.

– Om Du har använt sprayblond eller växt/ekofärg i ditt hår, t ex Henna.

– Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

Det är viktigt att Du hör av dig om något av dessa påstående stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök. I bland behöver håret rensas innan behandling för att få bästa resultat, annars blir det som ” att måla väggar utan förarbete, spacklel” och färgen kan bli annorlunda och inte hållbar.

Vid Avbokning: Ring Tel: 072-21 12 017 eller gå via ditt bokningsmail. Vi debiterar 50% av behandlingspriset om inte avbokning skett 24 h innan. Vid långbehandling som tex färgning gäller 48h. Om vi inte svarar: tala in namn och vilken tid det gäller. Vi har avsatt en tid för dig och såklart går vi minus om inte du dyker upp. Va vänlig respektera det, vilket oftast görs såklart:)

Presentkort finns att köpas. Gäller 1 år från och med inköpstillfället.

Salong Chess – Din frisör i Halmstad

KONTANTFRI SALONG