Mona

Lena

Linnéa

Välkommen till oss på Salong Chess!

Snöstorpsvägen 45
30247 HALMSTAD

Telefon:  072-21 12 01 7  
E-post: info@salongchess.se

Ordinarie öppettider är: vardagar 9-18 samt lördagar 9-13. Röda dagar samt aftnar som påsk, midsommar, jul och nyår har vi stängt. Avvikelser kan förekomma då vi ibland måste hålla stängt vissa lördagar eller slutar tidigare någon dag. Semesterstängt v. 29 samt några enstaka veckodagar i sommar: 13/7, 17/7, 30/7, 31/7, 2/8, 4/8, 7/8,  

Viktig info!- Det kan förekomma hund på salongen. “Allergivänlig liten ras” (ingen hund är helt allergifri). Meddela oss gärna innan om du är allergisk/hundrädd så håller vi fritt från djur under ditt besök.

VIKTIG INFORMATION TILL VÅRA KUNDER ANGÅENDE CORONA! Nu när nya pandeminlagens direktiv även gäller oss frisörer gäller följande hos oss: Max 5 kunder får vistas i vår lokal samtidigt utöver oss frisörer. Därför ser vi att du som kund kommer ensam. Undantag vid små barn eller där ledsagare/assistent behövs.  Då gäller max 1 vuxen som sällskap och som då håller minst 2 meters avstånd till frisören. Hålls inte reglerna kan vi få stränga böter eller t om stänga igen så ta inte illa upp om vi ber dig vänta utanför i väntan på din tid eller på att ditt sällskap ska bli färdigt.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Vi frisörer bär visir/munskydd. Vi tillhandahåller munskydd till dig som är kund.

För att du ska känna dig trygg med att besöka oss vill vi berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Coronaviruset.

Mellan varje kund torkar vi stol, verktyg, arbetsyta och produkter med desinficering. Vi tillhandahåller handsprit. Alla kappor och handdukar tvättas efter varje behandling. Vi har valt att plocka bort tidningar men vill du läsa går det bra med plasthandskar på (som vi tillgodoser dig med).  Vi tar inte kunder i hand eller kramas i dessa tider men ni ska känna er lika omtyckta ändå:)

Vi sprider ut oss i salongen och har extra stort avstånd till varandra. Då vi endast är 3 st frisörer som mest blir det aldrig någon trängsel men vi försöker ändå att boka in så att vi inte ska bli för många inne i lokalen samtidigt. Vissa dagar står vi 2 frisörer och jobbar och långt ifrån varandra. Lördagar jobbar vi oftast en och en. Ring om du är i riskgrupp så ska vi i möjligaste mån boka in dig då vi inte är så många i lokalen.

Vi följer noga utvecklingen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi uppmanar alla att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom.

Vi hoppas på er förståelse. Tack för att ni finns, utan er är vi ingenting! Tillsammans hjälps vi åt att hindra att smittan sprids.

Till sist: Allt är inte inställt!  promenader… kärleken… musik… vänskapen och hoppet. Vi finns här för dig! varma kramar från oss på Salong Chess

Vid avbokning/ bokning: Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig på 072/2112017 eller på vår internetbokning. Tänk på att boka av i så god tid som går så att vi har chansen att få in nya behandlingar. Prata in på telefonsvararen om du blir sjuk kvällen innan.

OBS! KONTANTFRI SALONG

 Vid avbokning: Avbokning ska ske senast 1 dygn innan den bokade tiden. Det går bra att avboka samma dag vid sjukdom, händer det på kvällen innan ring och tala in på vår telefonsvarare. Tala in namn/bokad tid om ni är sjuka/ måste avboka  OBS! Nytt telefonnr: 072-21 12 017

20% på avsatt behandlingstid får du som kund betala om du missar din bokade tid eller avbokar snabbt inpå flera gånger i rad. Vi har avsatt en tid för dig och såklart går vi minus om inte du dyker upp, va vänlig respektera det.

 

Presentkort finns att köpas.  Gäller 1 år från och med inköpstillfälle.